Powerplate personal training

Individuele Powerplate-trainingen door personal coach Ingrid Knörr van Ingspiration

In Behandelcentrum Vroonweg kunt u individueel begeleid worden door een personal trainer/coach op de Powerplate, een apparaat waarmee u oefeningen kunt doen op de trilplaat, statisch of dynamisch uitgevoerd volgens de principes van vibratietraining. Wilt u in korte tijd snel in vorm komen en zou u dit graag willen met één op één hulp van een personal coach? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Hoe werkt de Powerplate

De Powerplate (de “trilplaat”) zorgt voor krachtige trillingen die als energie op ons lichaam worden overgedragen. Het gevolg hiervan is dat spieren continu hard aanspannen. Met name de explosieve spierkracht neemt hierdoor toe. Daarnaast is er een toename van de mobiliteit (beweeglijkheid), een beter evenwicht, verbetering van de doorbloeding, versterking van het botweefsel en verbetering van de kwaliteit van het kraakbeen.

Geschikt of ongeschikt 

De Powerplate is in principe geschikt voor volwassen (ook ouderen), kinderen vanaf 12 jaar, (top)sporters, mensen met gezondheidsproblemen of mensen die aan het revalideren zijn. Bij bepaalde aandoeningen/gezondheidsproblemen is trainen met de Powerplate niet aan de orde; denk aan epilepsie, ernstige diabetes, zwangerschap, het hebben van een pacemaker etc. De complete lijst van contra-indicaties is te vinden op de website van Ingspiration.

Wat kunt u bereiken 

Ingrid Knörr maakt voor iedereen die wil gaan trainen een programma dat is afgestemd op de eigen persoonlijke situatie/conditie. De oefeningen en de frequentie van de plaat worden persoonlijk afgestemd; iedereen is immers anders. Trainen met de Powerplate zorgt snel en effectief voor Body Shaping, toename van kracht en flexibiliteit, versterking van het botweefsel en vermindering van cellulitis.

  • Wilt u op korte termijn in vorm komen met persoonlijke steun en begeleiding?
  • Wilt u uw conditie verantwoord gaan opbouwen?
  • Wilt u gezonder en fitter gaan leven?
  • Heeft u overgangsklachten die u wilt aanpakken?
  • Wilt u na uw zwangerschap weer op uw oude niveau komen?

Neem contact op met Ingrid Knörr om de mogelijkheden door te spreken en informatie te krijgen over prijzen, dagen en tijden. Meer informatie is natuurlijk ook te vinden op haar website.